vrijdag 17 december 2010

Mercidoosjes


Goedenavond allemaal!
Wat een winters weertje is het toch! Echt heerlijk! Als je er niet op uit hoeft tenminste! Ik moest er vandaag nog wel door, een drukke periode is het voor mij als (ambulant) kapster! Met de kerstdagen voor de deur wil iedereen er toch netjes bijzitten :-) Maar goed, gisteravond hebben we kerstviering op school gehad. Het was erg gezellig! Ik heb samen met nog drie meiden het kerstfeest georganiseerd voor de hele school. Om ze te bedanken voor de leuke samenwerking had ik voor alle drie een mercidoosje in kerststijl gemaakt!
De basis van het doosje is van craft en het dessinpapier is van Websters Pages. Het kerstpapier van Websters is zooo geweldig mooi en sfeervol! Verder heb ik elk doosje nog een beetje versierd met roosjes, stempeltjes, een label en een charm. Binnenin het doosje zit nog een persoonlijk tekstje.
Voor de juffen had ik theelichtkaartjes gemaakt met een bijpassend luciferdoosje erbij, deze zijn ook heel leuk geworden maar die laat ik jullie binnenkort zeker zien.
Geniet van een heerlijk winters weekend en tot snel.

Liefs, Linda.


9 opmerkingen:

 1. Mooie doosjes hoor en ja websters is daar perfect voor.De sneeuw is prachtig om te zien maar ja eeeeeeens moet je natuurlijk naar buiten.
  fijn weekend groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig zijn deze stijlvolle doosjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende doosjes heb je gemaakt!
  Leuk om cadeau te geven.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Linda,
  Wat een leuk idee om mercidoosjes in de kerststijl te maken. Ze zijn erg mooi geworden. Tjee wat ben jij druk geweest zeg! Ik weet uit eigen ervaring hoeveel werk het organiseren van een kerstviering is. Wanneer je dan voor prettige samenwerking zo'n leuk cadeautje krijgt weet ik zeker dat ze je volgend jaar weer gaan vragen. Maar ik zou het super vinden om zo'n leuk doosje te krijgen. Ik ben ook wel benieuwd naar de kaartjes voor de juffen. Fijn weekend.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Linda.
  Wat een mooi doosje zeg. Prachtig papier. Enne hier is het ook lekker wit. Ian heeft vandaag heerlijk kunnen sleeen. gr majo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je doosjes zien er weer fantastisch mooi uit! Je maakt echt schitterende creaties linda!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Linda,

  Je vroeg om het patroontje van het boekje wat Peggy gemaakt heeft. Deze mag je van me hebben hoor. Ik wil hem je wel mailen maar wat is je mail adres?
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat attent van jou om ze zo'n mooi mercidoosje te geven. Ze zijn heel mooi geworden met het Websters papier en inderdaad het straalt gezellige kerstsfeer uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kunt ze niet beter verassen Linda dan met deze gave doosjes...superrrrrr zijn ze !
  Groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen