vrijdag 28 december 2012

Kerstdoosje

Ook voor mijn schoonmoeder had ik een mooi doosje gemaakt voor de kerst. En ook dit papier komt weer uit hetzelfde papierblokje van de action als het vorige doosje. Ik vind het zo'n mooi patroontje en de kleurtjes geweldig! Het dekseltje heb ik een beetje hetzelfde versierd als bij het vorige doosje. De sneeuwpop is ook een rubon, mijn schoonmoeder houd van sneeuwpopjes dus dat vond ik wel toepasselijk. 
o


 Ook in dit doosje een zeephangertje en ik heb nog een klein sneeuwsterretje gehaakt en er bij in gestopt, deze kan leuk in de kerstboom gehangen worden! Dit is denk ik mijn laatste postje van dit jaar! Ik wil iedereen bedanken voor de lieve en leuke reacties het afgelopen jaar op mijn blog en ik wens jullie allemaal een heel gezond, gelukkig en creatief 2013 toe!
Liefs, Linda.

8 opmerkingen:

 1. Hoi LInda,
  Dit is ook weer een heel mooi doosje voor de kerst. Mooi papier en die sneeuwpop is erg schattig. Ik wens jullie ook een hele fijne jaarwisseling en tot 2013. Dan kom ik graag ook weer op je scrapblog kijken, met haken heb ik helaas niets. Ik heb het geprobeerd maar het is echt niets voor mij.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er schitterend uit Linda!
  Jullie ook hele een hele fijne jaarwisseling.
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lin,
  En weer heb je zo'n leuk doosje gemaakt. Deze is ook weer zo lief. Ook al is de bovenkant vrij hetzelfde, hij is toch weer heel anders geworden door dat sneeuwpopje.
  En leuk dat postzegeltje aan de zijkant.
  Jullie ook een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2013. Hopelijk zien we elkaar dan iets meer.
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je schoonmoeder zal heel trots op je zijn...wat heerlijk om zo verwend te worden met zo,n prachtig doosje ...zo lief van je..
  Vind het een schatje....leuk die vogeltjes en het sneewpopje..

  Ik wens jou ook een gezellige jaarwisseling en een vrolijk 2013...

  liefs Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai Linda, wat een prachtige doosjes heb je weer gemaakt, altijd leuk om een zelfgemaakt kadootje weg te geven! Zo te lezen heb je heerlijke kerstdagen gehad. Ik wens je een gezellige jaarwisseling en voor 2013, heel veel geluk, liefde en gezondheid! liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig Linda. Fijne jaarwisseling . Lieve groet Majo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je schoonmoeder was hier natuurlijk super blij mee, mooi!
  Ik wens jullie een heel gezellig, creatief en vooral gezond 2013!
  Lieve groet Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. HI Linda,
  Via via kwam ik op jouw blog. Wat maak jij mooie creaties. Waar haal jij de tijd vandaan met 3 kids. Top hoor! Ik ga je volgen hoor.
  Groetjes, Corine
  Wien-art.blogspot.com /wien-artfabrics.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen