maandag 18 juni 2012

Shabby kaartje

Hallo allemaal! Graag wil ik jullie dit kaartje laten zien. Ik heb het gemaakt voor mijn lieve vriendin Celine (van de suykertuyn) zij is vorige week 40 jaar geworden. Ik heb nog iets leuks voor haar erbij gemaakt maar dat kan ik nog niet laten zien aangezien het feestje in augustus is en ik het haar dan pas kan geven! Helaas wonen we niet heel dicht bij elkaar dus daar moet ze echt nog even op wachten. Ik wil wel verklappen dat het gemaakt is van hetzelfde papier als dit kaartje. Het is uit de Songbird collectie van Prima. Het is zo'n ontzettend gave lijn met echt heerlijke zachte kleurtjes echt een beetje 'shabby' stijl!
Bij deze lijn horen ook hele mooie chipboard figuurtjes en allerlei teksten en vogeltjes echt zo leuk! Ik heb van alles en nog wat gebruikt voor deze kaart. Ik heb uit verschillende stofjes bloemen gestansd, daar heb ik een knoop op genaaid en vleugeltjes onderuit laten piepen. Verder een stukje seambinding met knoopje, stempeltjes, een vlinder, pareltjes, tekstjes en het cijfer 40 heb ik gestansd met mijn Tim Holz stans.
Op de achterkant van de kaart mijn naamstempel die ik heb gestempeld op een labeltje ook uit dezelfde lijn.
 De binnenkant van de kaart heb ik ook beplakt, dit keer eens in het midden een label geplakt met daarop onze felicitaties. Ik heb het label alleen aan de zijkantjes vastgeplakt en in het midden gerild zodat het naar buiten gevouwen wordt! Eens een keer iets anders, ik vond het wel grappig eigenlijk!

 Ben benieuwd wat jullie ervan vinden natuurlijk! Mijn volgende post zal weer even iets anders zijn! Ik ben voor de meiden poppen aan het haken, de eerste is al af maar ik heb nog geen kans gehad om het te fotograferen aangezien onze oudste dochter er de hele dag al mee loopt te sjouwen! Ze wilde het zelfs mee  naar school nemen om te laten zien, erg leuk. Een fijne avond dan nog en tot de volgende post!
Liefs, Linda.

10 opmerkingen:

  1. Prachtig Linda!! Ik ben helemaal weg van de binnenzijde!!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kaart Linda
    Mooie voorkant maar de binnenkant mag er ook zijn.
    Groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhhh een beeldig kaartje met de prachtige kleurtjes Linda!
    Wat heb je de bloemen leuk gedaan met de vleugeltjes er onder....de binenkant is ook zo mooi wat een lief papier!!!
    Ik ben benieuwd naar je poppen hoor!

    Liefs Fia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Lin,

    Mooie kaart heb je gemaakt voor Celine. Ik had er natuurlijk al ietsje van gezien. Ik heb deze lijn toch maar niet gekocht, alhoewel ik hem wel heeeel mooi vindt, maar er ligt gewoon nog te veel, hihi. Je hebt de binnenkant ook erg leuk opgelost. Dit ga ik een keer van je jatten als je het goed vindt, erg origineel.
    Jammer dat je nog moet wachten om het andere te geven....dit is ook zoooooooo mooi. (lekker even spannend maken voor Celine)

    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Linda,
    Wauw wat is dit weer een mooi kaartje. Het papier wat je gebruikt hebt ziet er zo lekker fleurig uit, ik ken deze lijn helemaal niet. Toch ook maar eens even bekijken in een webshop. En de binnenkant ziet er ook super uit. Heel leuk gedaan.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtig mooi kaartje Linda.
    Echt schitterend.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve meis,

    Wat een beeldschoon kaartje met die vogeltjes.
    De kleuren zijn ook zo zomers!

    Ohh..wat leuk dat je popjes aan het haken bent..
    ik ben benieuwd meis.

    Ik wens je liefs,
    Marijke
    www.marijkevanooijen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Linda

    Wat een prachtig shabby kaartje, mooi papier zeg.
    Je muizentaartje vind ik echt supermooi.
    Succes met het haken en foto's maken van de poppen voor je meiden.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, wat een prachtige kaart weer, ik geniet van alle details, wat een werk heb je er weer van gemaakt, supermooi hoor!
    Ik wil je nog bedanken voor je leuke reactie, ik tel echt elke dag af om weer tante te mogen worden ;))
    Liefs xxx

    BeantwoordenVerwijderen