zondag 20 mei 2012

Cadeauzakje

Lieve allemaal, Op 7 mei werd onze oudste dochter alweer 7 jaar! Het klinkt zo cliche maar ik dacht echt die ochtend, waar blijft de tijd! Kan me haar nog zo voor me halen als lieve kleine baby met haar pikzwarte bos met haar, ze was net een klein aapje vond ik :-)) En moet je haar nu zien, echt een mooi meisje! Een dromertje is het die heel erg van elfjes, feeen en zeemeerminnen houd (ze wil het liefst geloven dat ze echt bestaan en vraagt dan ook dikwijls, mam, bestaan ze dan echt niet? ) ze kan zich goed vermaken in haar eigen veilige fantasie wereldje en ik hoop dat dit nog lang zo blijft!
 Voor onze grote meid had ik een cadeauzakje gemaakt. De basis is een wit papieren zakje, ik heb het beplakt met het schitterende papier van Maja en wat is dit toch weer een heerlijke romantische lijn! Erop een van mijn nieuwe (door Amber uitgezochte) Magnolia stempeltjes. Echt lief is dit zeemeerminnetje met haar zeepaardje in de arm! Ik heb dit keer veel geponsde bloemetjes en takjes gebruikt, dit doe ik niet zo heel vaak maar toch vond ik het nu weer heel erg leuk en weer eens iets anders! Het zakje sluit met een stukje tule waaraan ik wat schelpjes heb geknoopt. Onderaan een tekstje dat ik er gewoon leuk bij vond passen! Ik heb het zeemeerminnetje ingekleurd met distress inkt en ik heb veel stickles overal gebruikt.
In het zakje had ik een kaartje met een lief tekstje voor haar gedaan, ze was er heel blij mee en vond het prachtig dat ik zoiets moois voor haar had gemaakt, echt heel schattig.
  Jullie kunnen dit cadeauzakje ook bewonderen op het scrapcardschallengeblog , hier mocht ik gastdesigner zijn omdat ik met mijn boekenhoek van een tijdje geleden 1e was geworden! Ik heb ook nog een digitale cadeaubon gewonnen van In2stamps waarmee ik iets leuks mag uitzoeken gaaf toch? Nou, dit is wel een lange post geworden! We hebben een druk weekend achter de rug, vrijdagmiddag hadden we ook een verjaardag, zaterdag waren mijn schoonouders 40 jaar getrouwd en vanmiddag vierde mijn schoonzusje haar verjaardag! Pfffffff, en ik heb ook hier nog van alles voor gemaakt! Maar dat houden jullie weer van me tegoed hoor anders wordt deze post echt veeeeeeel te lang. Tot de volgende keer!
Liefs, Linda.

14 opmerkingen:

  1. Hai Linda, van harte gefeliciteerd met je "kleine" grote meid! Leuke leeftijd hoor! Zo heerlijk toch al zo wijs maar ook nog lekker kind, bleef dat maar een tijdje zo he! hihi! Ach elke leeftijd heeft zijn charmes toch! In ieder geval super leuk het kadozakje dat je voor haar gemaakt hebt, precies in haar straatje denk ik zo! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om je eigen grote dochter zo te kunnen verwennen met dit schitterende tasje! Heel mooi van kleur en de stempel is om op te eten...

    Groetjes, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Linda

    Gefeliciteerd nog met je grote dochter, schoonouders en schoonzus.
    Je hebt een prachtig cadeauzakje voor je dochter gemaakt, mooie zachte kleurtjes en wat gaat het snel hé, ik denk ook nog wel eens 'waren ze nog maar zo klein dat ze nog op je schoot konden kruipen' bij mij zijn ze al een heel stuk ouder maar ze knuffelen nog steeds erg graag met hun moedertje:))
    Geniet van je meiden.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog gefeliciteerd met je dochter en de rest van de familie. Kan me voorstellen dat je dochter weg was van dit mooie tasje.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je dochter, schoonouders en schoonzus. Wat heb je een superleuk tasje gemaakt voor Amber. Ik denk dat ze er héél blij mee is.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oww super zeg , lief zo met die schelpjes alsnog vanharte xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow, mooi zeg en super lief!! En gefeliciteerd met iedereen!
    Groetjes,
    Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat prachtig mooi Linda.
    Echt schitterend.
    En als nog van harte gefeliciteerd met Je Dochter,Schoonouders,en Schoonzusje.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat schitterend gemaakt Linda voor je dochter.
    Onze jongste Bianca word woensdag alweer 25jaar.
    Waar blijf de tijd,weet ook hoe ze zo lief en zo rond kopje werd geboren.
    En nu studeren en nog eens studeren.
    Gaat veelte hard.
    Geniet maar lekker van je meiden.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Linda,dat is een passend tasje voor je grote,kleine meid.Lief gemaakt met dat echte schelpje er bij.Ja kleine meisjes worden groot,ik weet nog dat mijn man bij de oudste op haar geboortedag zei:"ik kan me niet voorstellen hoe ze er uit zal zien als ze 16 is(nu is ze al 21 en de jongste 18),maar iedere leeftijd heeft zijn charme hoor!Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd met dochterlief Linda.....je heb haar erg verwend met het beeldige cadeautasje wat een lieverdje en alles zo mooi met glittertjes bewerkt en de mooie bloemetjes er op..
    Het stempeltje is heel leuk!!!

    lieve groetjes Fia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lieve Linda,

    Van harte gefeliciteerd met je dochter!
    En ja de tijd gaat razend snel..

    Wat een schattig zakje met dat lieftallige zeemeerminnetje,
    en wat een schattig verhaal over je dochter...zo lief!!

    Liefs,
    Marijke van de popjes

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Lin,
    Wat heb je dit tasje mooi gemaakt zeg.
    Ik kan me voorstellen dat Amber deze helemaal leuk vindt. Lieve zoete kleurtjes en dan al die glitters. Helemaal leuk.
    Snel weer eens afspreken??
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. HOi Linda,
    Wat heb je weer een superleuk cadeautje voor je dochter gemaakt. Dit stempeltje in combinatie met heel veel glitters doen het altijd goed bij die meiden van die leeftijd. Alsnog van harte gefeliciteerd.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen