vrijdag 2 december 2011

Merry Christmas doosje

Goedemorgen,
Vandaag wil ik jullie weer een doosje laten zien. Het is hetzelfde als van mijn vorige post! Ik vind het zo'n leuk modelletje om te maken en ik heb een aantal mensen waar ik straks rond de feestdagen een kleinigheidje aan wil geven dus zullen jullie er nog wel wat voorbij zien komen! Het is een handig formaat zo, er kan van alles in! Ook deze heb ik gemaakt van wit cardstock en Maja Design papier. Dit rode papier vind ik ook zo ontzettend mooi en sfeervol.
Ditmaal heb ik een paar sneeuwsterren gestansd en deze bewerkt met stickles. Bovenop de sneeuwster een donkerrood bloemetje. Ook weer een Magnolia stempeltje erbij, een metalen hoekje en een stukje touw om het doosje dicht te strikken. Het postzegeltje met de kerstman komt van een vel van Maja, hier staan allemaal leuke tags, labels, postzegeltjes en postkaartjes op! Ook zoooooooo mooi. Langs de bovenrand van het klepje heb ik ook weer een stukje bolletjesband gebruikt, het komt van de markt.
Veel van jullie gaan dit weekend vast ook Sinterklaas vieren, wij vieren het vanavond en morgenavond. Verheug me er echt op, de meiden zijn er zo vol van! Eerst nog aan het werk vandaag en dan gaan we er een gezellig weekend van maken. Ik wens jullie ook allemaal een heel gezellig Sintweekend en tot snel maar weer!
Liefs, Linda.

11 opmerkingen:

  1. Het is een prachtig doosje geworden.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er prachtig uit!! Heel mooi gedaan!
    Fijne Sinterklaas en groetjes,
    Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook dit doosje ziet er weer super uit Linda. Het papier van Maja is inderdaad erg ,mooi. En ik heb het labelvel ook gezien. Raymond had het op bestelling gekocht voor Patricia en Marion en niet voor mij. Grrrr. Maar goed!
    Ik wens jullie een hele fijne Sinterklaas en tot de volgende keer.
    Groetjes Mirande

    PS kun je de maten van dit doosje nog een keertje doorgeven? Ik ben op zoek gegaan maar kan het tot op heden nog niet vinden. Terwijl ik het doosje ooit ook al eens gemaakt heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig mooi doosje Linda.
    Echt schitterend.
    Een hele fijne Sinterklaas avond.
    En verder een fijn weekend.


    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze is ook weer zoooooo mooi. En wat ik wel het allermooist vind is dat bolletjeslint....hihi. Ik ga hem nu ook maken. Ik ben zonder "man" en kinderen tot vanavond...heerlijk profiteren daarvan.
    Jullie ook een heel fijn weekend.
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hai Linda, wauw wat een geweldig leuke doosjes heb je weer gemaakt! Prachtig afgwerkt. Een erg leuk model hoor, weet zeker dat de ontvanger er helemaal weg van zal zijn. Ook je deurhanger een paar posten terug vind ik helemaal geweldig! Veel plezier met Sinterklaas! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi weer Linda en alles past ook weer zo mooi bij elkaar.
    groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een super mooie doosje Linda. Heel mooi gemaakt, het lijkt zo alsof Tilda in de deuropening staat van haar huisje, super leuk gedaan! Een hele fijne Sinterklaas, groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Voor jullie ook een gezellig sinterklaasweekend! Je doosje is weer een beauty geworden!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit is zo'n mooi doosje, prachtige creatie. Fijne Sinterklaas!
    xoxoAnnette

    BeantwoordenVerwijderen