donderdag 23 december 2010

Winter Fun

Goedenavond! Als eerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op mijn nieuwe profiel foto! Zoals ik in mijn vorige post al vertelde heb ik een minialbum gemaakt in winterse sfeer, deze wil ik vanavond graag laten zien.
Het zijn wel een beetje veel foto's geworden maar ik wilde geen pagina weg laten dus ga er maar voor zitten zou ik zeggen ;-)
De basis is een chipboard boekje in de vorm van een sok, ik heb het op de Kreadoe gekocht.
Ik heb het beplakt met allerlei restjes papier, ook van vorig jaar dus ik weet niet meer precies welke lijnen het allemaal zijn.
Het hele boekje heb ik in dezelfde stijl gehouden en de kleuren blauw, rood en wit komen steeds terug. Verder heb ik veel kantjes, bolletjesband, houten Tilda sneeuwpopjes en lintjes gebruikt. De meeste tekstjes zijn van Melissa Frances en sommige heb ik uit dessinpapier geknipt. Ook heb ik wat sneeuwsterren gemaakt met de cuttlebug en deze heb ik dan soms gecombineerd met een mooie bloem. En hoe vinden jullie de charm aan de voorkant? Zelf vind ik 'm zo schattig en precies bij mijn boekje passen!
Ik had niet zo veel licht vanmiddag en de foto's zijn dan ook een beetje donker geworden helaas. Ben wel heel benieuwd wat jullie er weer van vinden.
Vanavond ga ik nog even verder met een paar kerstcadeautjes, wil nog een leuke verpakking maken en nog een kaart en dat is dan ook echt de laatste kerstkaart!
En morgen nog een dagje werken en dan heb ik lekker een weekje vrij! Heerlijk, kan me er echt op verheugen! Misschien kom ik morgen nog even terug om de kerstcadeautjes te laten zien.
Mocht dat toch niet lukken dan wens ik jullie allemaal hele fijne kerstdagen en geniet ervan.
Liefs, Linda.

12 opmerkingen:

  1. Wauw Linda wat een kunstwerkje weer! Echt super mooi gemaakt en wat een leuke foto's van je meiden! Geweldig! Geniet lekker van je vrije dagen! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Linda, wat een mooi winterboekje. Echt heel erg mooi gemaakt. Maar dat kan ook haast niet anders met zulke mooie foto's. Ik heb ook genoeg leuke foto's gemaakt maar het ontbreekt me nog aan tijd om er wat mee te gaan doen. Ik ben ook nog bezig met de laatste kerstcadeautjes. Ik wens je alvast hele fijne feestdagen en een heel creatief 2011.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf geworden het model sok is ook heel gaaf mooie foto´s en details en je blog is helemaal gepimt zie ik heel mooi zo..vooral de header!
    prettige dagen groetjes,lean

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooi boekje is het geworden!! :D Echt heel gaaf in het model van een kerstsok. De foto's zijn heel leuk en de aankleding is ook geweldig.

    Groetjes,
    Leonie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi, Linda! Leuke foto's van jullie dochters en mooie restjes papier! Zo heb je een heel bijzonder fotoboek gemaakt!!
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk, een miniboekje in deze vorm voor de winter! Heel gaaf. Het ziet er weer prachtig uit. Bedankt voor de inspiratie ;-)
    Hugs Ing

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super mooi,zoals we gewend zijn van jou!!!
    Fijne dagen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, kei-knap gedaan! Geniet van je weekje vrijaf.
    Groetjes, Nora

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nu zie ik hem met foto's...hij is echt hartstikke leuk geworden. Fijne feestdagen. Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schitterend! Wat een heerlijke herinnering aan deze winterse dagen! Supermooi gemaakt!

    Fijne kerstdagen,
    Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een heel leuk album! Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen