maandag 2 augustus 2010

Award!!

Goedemorgen allemaal!
Even een berichtje van mij, ik heb weer een award mogen ontvangen! Het is de Stylish blogger award en ik heb 'm gekregen van Jolanda en ben er natuurlijk weer super trots op! Jolanda, bij deze bedankt!
Nu zal ik 5 stylishe dingen over mijzelf vertellen :-) hier komen ze!
1: Ik houd erg van mooie kleding, het liefst een beetje in een romantische stijl.
Wit en verbleekte pastel tinten vind ik prachtig en dan combineren met een spijkerbroek en mooie laarzen of zoals nu in de zomer met slippertjes! En ik houd erg van lange zwierige rokken.
2: Als kapster vind ik het belangrijk dat mijn haar er mooi uitziet! Nu heb ik van nature krullend (lang) haar dus dat is wel handig! Ik doe er altijd wel een kleurtje in (de eerste grijze haartjes zijn al gesignaleerd!) en dan altijd warm rood.
3: De stijl in ons huis is ook romantisch en landelijk. Ik ben gek op behang van Laura Ashley maar ook de Jeanne D'arc stijl vind ik prachtig!
4: Ik ga eigenlijk nooit de deur uit zonder een eyeliner en mascara.
5: Mijn scrapstijl is denk ik te omschrijven als vintage en romantisch. Meestal gebruik ik veel embellies en dan vooral bloemen. Ik ben erg van het symetrische en ik werk wel netjes.
Nu ga ik 5 namen noemen waar ik de award aan doorgeef.
Dit vind ik altijd het meest lastige omdat er zoveel prachtige blogs zijn en ik het liefst iedereen een award wil geven!
Hier komen ze dan toch: Patricia, Marion, Loes, Marianne, Ingrid.
Jullie hebben deze award verdiend meiden!
Fijne dag nog.
Liefs, Linda.

7 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met je award!
  Naar mijn idee van harte verdiend.

  Groetjes van Lonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de award! Jouw stijl is geweldig, je laat schitterende dingen zien!
  Wat fantastisch dat je deze award aan mij doorgeeft! Heel erg bedankt Linda! Ik zal eens goed nadenken over mijn stijl en hem aan vijf anderen doorgeven...

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Linda, ik heb de award maar aan één andere blogger doorgegeven, anders gaat het zo snel... Stout hè?
  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk om te lezen allemaal! Volgens mij ben jij super romantisch! Ik kan me er helemaal in vinden hoor. Vroeger had ik zelfs een Laura Ashley kamertje, prachtig vond ik dat!
  En over Tongeren: ik ben er zelf nooit geweest, wij zitten in de Ardennen, een beetje naar beneden. Maar het schijnt wel heel leuk te zijn, dus zeker doen!
  Lieve groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je award, je hebt hem verdient.

  gr, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Net terug van vakantie en ik lees in je reactie op mijn blog dat ik een award van je heb gekregen! Dankjewel meid, da's heel lief. Ik ben er heel blij mee. Wat een lekker begin zo na de vakantie!
  O, en dat labeltje van je vorige post... wat is ie prachtig!!
  Hugs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen