woensdag 29 september 2010

Tea light card

Goedenavond!
Vanavond wil ik jullie mijn eerste 'Tealightcard' laten zien!
Het grappige is dat ik 'm ineens overal op zie duiken! En ja, het model bestaat natuurlijk ook al langer maar ik had er nog nooit eentje gemaakt. Ik zag het patroon op het blog van Lena Katrine. Ik vond het erg leuk om te doen en kreeg tijdens het maken ervan het idee om er een aantal als kleinigheidje voor bijvoorbeeld juffen, zus, mama, en schoonmama te maken voor de feestdagen.
Voor de basis heb ik craft gebruikt en het dessinpapier is van 3ndypapir, echt een fantastische kerstlijn uit Noorwegen en te koop bij Love scrapping het is zo geweldig van kleur en zo heerlijk vintage! Ook de afbeelding van het meisje en het tekstje zijn van 3ndypapir.

Aan de binnenkant hetzelfde dessinpapier en aan beide kanten een label om iets op te schrijven of zoals ik aan een kant heb gedaan een mooi gedichtje te stempelen! Het stempeltje dat ik heb gebruikt is van Magnolia en komt uit de kerstlijn van vorig jaar.

Op de achterkant alleen een stukje dessinpapier en mijn naamstempeltje gestempeld op een stukje craft, gestansd met de cuttlebug en mijn nieuwe nestabilitie.


Morgenavond ga ik heerlijk een avondje scrappen met Patricia, heb er helemaal zin in!
Fijne avond nog en tot snel!
Liefs, Linda.

15 opmerkingen:

  1. OOH linda...je hebt niet overdreven hoor...je kaartje is echt prachtig en wat een mooi papier. Inderdaad ook superleuk met craft. Ik denk dat ik hem ook maar eens ga proberen...ik zie je morgen. Lekker samen scrappen met een bakkie thee!! Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ....Ben ik weer niet de eerste....
    Wat een leuke kaart, en het papier is heel mooi, de nestabillitie is ook super!
    En, volgende keer ben ik er ook weer bij!
    Groetjes marion

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toevallig had ik hem ook net gezien ergens maar deze is veeeeeeeeeel mooier stttt...gave details mooie kleuren echt een geheel .
    Scrapse morgen groetjes,lean

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauwie, dit is zo'n leuk model! En je hebt het prachtig gemaakt joh.
    Veel plezier morgen bij Patricia, doe haar de groetjes van mij :-)
    Hugs Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hai Linda, Wat een schitterende creactie heb je er weer van gemaakt!! Ik heb dit model met de pasen gemaakt met paaseitjes erin maar dit is ook erg leuk zo voor de feestdagen!! Heel veel plezier morgen met scrappen!!! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schitterend gemaakt Linda,zo lief plaatje,mooi papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Linda,

    Wat leuk dat je me gaat volgen. Ik volg jou blog al een tijdje maar zie nu dat ik nog geen volger ben. Dat ga ik zo direct even regelen.
    Wat een mooie kaart heb je gemaakt. En dat design papier is erg leuk. Het is inderdaad een erg leuk cadeautje voor de juf met kerst. Ik hoop dat ik er dan zelf ook een krijg van een van mijn leerlingen. Hahaha.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  8. whow wat een gaaf kaartje, prachtig en super origineel is dit

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een geweldig mooie tealight card Linda!! :D Ik heb hem zelf ook nog nooit gemaakt, maar wie weet ga ik toch ook maar es een poging wagen. Is wel een heel leuk kadootje voor deze tijd van het jaar.

    Veel plezier morgenavond!! :D
    Groetjes,
    Leonie.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Linda wat ziet dit er weer geweldig uit, dit projectje stond ook nog op mijn lijsje zo te zien moet ik maar snel aan de slag.
    Prachtig Linda.

    groetjes Suze

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauuuw wat is dit super mooi , ik wil het
    ook nog steeds maken

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een schitterend weggevertje Linda! Zoals al je werk ziet dit er ook weer prachtig uit!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. hoi

    wat gaaf!!!

    mooi papier,een leuk cadeau!!

    gr regina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Owwww vindt het een superrrrr model...en dat plaatje zuchttt zo lief, zeker een heel leuk kadootje om te geven, ook met iets anders erin ;)
    Groetjes Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo Linda,
    Ja leuk is dat, je komt dit model inderdaad op veel blog's tegen. Ik heb hem deze week ook gemaakt (-: Leuk idee dat je de kaart kunt openvouwen.
    groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen